משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
10 דקות
1
קל
2. במחברת לשים 30 גר' חמאה עד להמסה
3. להוסיף כפית מלח וכפית אבקת צ'ילי חריף ( אפשר גם רק פלפל צ'ילי טרי) ולערבב להטמעה
4. להוסיף 5 כפות שמנת מתוקה ולהמשיך לערבב
5. בינתיים עד שהרוטב מצטמצם- נכין את הטורטליני לפי ההוראות - להכניס למים רותחים ומומלחים למשך 2 דקות עד שהם צפים.
6. ברגע שהם צפים להעביר את הטורטליני ( עם מעט מהמים , לא לסנן אותם)
למחבת של הרוטב ולערבב בעדינות כך שהרוטב יצטמצם ותוך כדי יכסה את כל הטורטליני
ולהגיש: לשים הכל במחבת, לחתוך מעט פלפל צ'ילי טרי מעל ולפזר פרמזן.
* אם רוצים לעדכן את החריפות- ניתן להוריד את הצ'ילי הגרוס ולהפחית בכמות הפלפל