משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
10 דקות
2
קל
1. הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר והוסיפו את הפסטה למשך 2-4 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים ("אל דנטה")
2. לערבב: כפית שום כתוש, חצי כוס לימון, 2 כפות שמן זית, מעט מלח
3. להוסיף את הרוטב לקערת עם הפסטה.
4. להוסיף: 2 מלפפון קצוץ, חצי בצל סגול קצוץ, סביב חצי כוס גבינת פטה / בולגרית מפוררת, מעט ארטישוק מוחמץ (צנצנת שלמה ללא הנוזלים)
עלי בזיליקום טרי
5. לערבב היטב, לתבל במלח גס וצ׳ילי גרוס
בתאבון!