משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
20 דקות
2
קל
1. נבשל את הפסטה פטוצ'יני תרד 2-4 ד' במים רותחים עם מעט מלח ונשמור בערך חצי כוס מי פסטה מבושלים.
2. בסיר נחמם כף חמאה, ונטגן כף שום כתוש עד שמזהיב
נוסיף חבילה שלמה של תרד ניו זילנדי ירוק טרי קצוץ ונטגן מעט עם השום.
3. נוסיף חצי כוס מי פסטה מבושלים, מלח ופלפל ונמשיך לטגן עד שעלי התרד מתרככים.
4. נוסיף חצי כוס שמנת לבישול, ונבשל ביחד עד שזה מבעבע.
5. נוסיף הרבהההה פרמז׳ן מגורד, זה מסמיך את הרוטב וכמובן מוסיף מלא טעם וכשהרוטב מוכן נוסיף את הפסטה הירוקה המוכנה ונערבב היטב.
6. להגשה נוסיף מעט כדורי בייבי מוצרלה, נגרד מעל עוד קצת פרמז׳ן ו בתאבון!! 💚💚