משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
10 דקות
2
קל
1. בתבנית נניח כחצי קופסת עגבניות שרי חצויות, וחופן שום קצוץ.
2. נתבל במעט שמן זית, בלסמי, מלח גס ומעט אורגנו.
3. נאפה בתנור כ 40 דקות עד שהעגבניות נמסות.
4. בזמן הזה הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר והוסיפו את הפסטה למשך 2-4 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים ("אל דנטה").
5. לאותה התבנית נשפוך פסטה טרייה שהכנו מבעוד מועד.
6. נתבל במלח גס וצ׳ילי, ונוסיף את הגבינה. אפשר לחתוך אותה ולערבב עם הפסטה או להחזיר לעוד כמה דקות לתנור עד שהיא נמסה לבד.
מעל לפזר בזיליקום טרי ובתאבון