משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
10 דקות
1
קל
1. מראש להכין סיר עם מים רותחים
2. במחבת לשים שמן זית בנדיבות, כאשר השמן מתחמם להוסיף 6 שיני שום ומיד אחריהן את עגבניות השרי
3. לערבב עד שהעגבניות מתרככות ומתפרקות לרוטב אחיד
4. להוסיף עלי מרווה, כפית מלח ומעט פלפל שחור גרוס ולהמשיך לערבב
5. בינתיים לשפוך את הרביולי למים הרותחים ל 2 דק'- עד שהם צפים, כשהרביולי צף להעביר אותם למחבת עם הרוטב ( לא לסנן, כדי שיהיה מי רביולי ברוטב)
6. לגרד שליש משולש גבינת מנצ'גו ולערבב עד שהרוטב מכסה את כל הרביולי והמנצ'גו נמס
להגשה: לשים הכל בצלחת ולגרד מנצ'גו מעל.