משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
10 דקות
2
קל
1הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר והוסיפו את הרביולי למשך 3-4 דק'
2.במחבת רחבה מחממים חמאה. בינתיים חותכים לרצועות דקיקות את המרווה וכותשים את השום.
3. כאשר החמאה נמסה התחממה והשחימה מעט, מוסיפים אליה את המרווה, השום המלח והפלפל ומערבבים. ממשיכים לבשל על אש נמוכה מספר דקות ומכבים. בדיוק בזמן הזה מכניסים את הרביולי לסיר מים ומבשלים למידת אל דנטה.
4. כשהפסטה מוכנה מוסיפים אותה לרוטב ומדליקים שוב את האש. שופכים מהחמאה על הרביולי כדי שתספוג את הטעמים, מוסיפים שמן כמהין ולאחר 2-3 דקות המנה מוכנה. כעת מגרדים מעל את הגבינה ומגישים.