שעה
4
בינוני
ריזוטו מוכן (אפשר גם מה שנשאר מ”אתמול” )
1 חבילת פירורי לחם
שמן בישול (טיגון עמוק)
1. יוצרים כדורים בידיים רטובות מעט מהריזוטו, לא גדולים מידי אלא בגודל של קציצה רגילה.
2. את פירורי הלחם מניחים בקערה עמוקה ומניחים בה כל כדגור שמכינים, מצפים את כולו בפירורי הלחם ומעבירים לכלי אחר או מגש.
3. מחממים שמן בסיר וכשהוא חם מטגנים בו את כדורי הריזוטו. כשהכדורים שחומים ויפים, מוציאים אותם לקערה עם נייר סופג.
4. מומלץ להגיש עם מטבל יוגורט, גבינה או לסחוט מעט לימון מעל.