20 דקות
1
בינוני
חב’ טורטליני במילוי ראגו- של הפסטה הטרייה
3 בצלים בינוניים
סלסלת פטריות חתוכות
2 כפות טריאקי משובח
מלח
צ’ילי גרוס
1. נכין את הטורטליני לפי ההוראות - להכניס למים רותחים ומומלחים למשך 2 דקות עד שהם צפים, נסנן.
2. בסיר רחב נטגן 3 בצלים בינוניים פרוסים לרצועות.
3. לאחר שהבצל מתקרמל, נוסיף סלסילת פטריות חתוכות, נקפיץ ביחד, נוסיף 2 כפות גדושות טריאקי משובח ונערבב.
4. לתוך התערובת נכניס את הטורטליני המוכן, ונערבב עם התערובת המוקפצת.
5. נתבל במלח, וצ׳ילי גרוס ונגיש חם.
בתאבון!!