50 דקות
2
קל
2 שקיות פסטה טרייה- אני השתמשתי בפסטה פיורי, אפשר לבחור כל סוג אחר של פסטה טרייה.
3 שיני שום כתוש
חבילת פטריות חתוכות (אני השתמשתי בשני סוגים)
1 קוטג׳
1 כוס גבינה קשה חתוכה (בולגרית, חמד.. מה שיש בבית)
1/2 כוס גבינה מגורדת (צהובה/ פרמז׳ן/מוצרלה/ גבינה קשה)
2 ביצים
מלח
פלפל
1. הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר והוסיפו את הפסטה למשך 2-4 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים ("אל דנטה").
2. לטגן במעט חמאה 3 שיני שום כתוש וחבילת פטריות חתוכות, לתבל במלח, פלפל, ולהניח בצד עד שיתקרר.
3. הכניסו לקערה: תערובת פטריות, פסטה (מוכנה), קוטג׳, כוס גבינה קשה חתוכה, גבינה מגורדת, 2 ביצים, מלח ופלפל
4. שמנו תבנית מאפינס, הכניסו את התערובת בצורה דחוסה ופזרו מעל עוד גבינה מגורדת.
5.הכניסו לתנור על 180 מעלות כ 40 דקות עד שמזהיב. טעים גם קר!