10 דקות
2
בינוני
פלין סלק- של הפסטה הטרייה
30 גר’ חמאה
50 גר’ מנצ’גו
50 גר’ פרמז’ן
50 גר’ קשקבל
מעט גבינה כחולה
3 כפות שמנת מתוקה
3 שיני שום
דג לברק
מלח
פלפל
1. נרתיח מים בסיר: להרתחת הפלין (2 דק)
2. במחברת רחבה:
נמיס את החמאה, נוסיף את הגבינות ואת השמנת המתוקה.
נערבב עד לאיחוד והמסה של הכל.
3. נתבל במעט מלח ופלפל
4. בשלב זה מוסיפים את הפלין לסיר עד שצפים.
ולאחר שצפים מוסיפים אותם למחבת הרוטב עם מי פסטה. ( 1/3 כוס). ומערבבים עד שהדג מוכן והרוטב מצטמצם.
5. בינתיים: חמאה +3 שיני שום במחבת נוספת ומטגנים את הדגים עד לצריבה מלאה ב 2 הצדדים.
הגשה: מוזגים את הפלין עם הרוטב ומעליהם מניחים את הדג
( אפשר גם לפורר אותו).