20 דקות
2
קל
2 שקיות פסטה טרייה
2 נתחי סלמון ללא עור חתוכים לקוביות
חמאה
חבילת שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
בזיליקום טרי
פרמז’ן
* ניתן להשתמש ברוטב שמנת המוכן של הפסטה הטרייה
1. הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר והוסיפו את הפסטה למשך 2-4 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים ("אל דנטה")
2. לטגן במעט חמאה את קוביות הסלמון מכל הצדדים עד שמוזהב ולתבל במלח ופלפל
3. להוסיף חבילת שמנת מתוקה ולערבב עד שהשמנת מבעבעת
4.להוסיף קצת אגוז מוסקט לתוך השמנת
5.להוסיף את הפסטה הטרייה המוכנה ולערבב
להגיש עם פרמזן מגורד ובזיליקום טרי!