משלוח חינם בקנייה מעל 299 ש"ח
10 דקות
2
קל
אופציונלי: שמן כמהין בהגשה
ניתן להשתמש ברוטב שמנת של הפסטה הטרייה
1. הרתיחו מים עם מעט מלח בסיר והוסיפו את הפסטה למשך 2-4 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים ("אל דנטה")
2. חותכים את הפטריות לחתיכות גסות, את ראשי פטריות שי מג'י להשאיר שלמות ואת הערמונים לקצוץ גס.
3. לחמם במחבת רחבה שמן זית ולאחר דקה- שתיים להוסיף אליו את הפטריות ולערבב.
4. להוסיף את היין, לערבב ולתת לו להתחמם מעט ואז להוסיף אליו את שאר המרכיבים: הערמונים, אפונה, שמנת, שום, אפונה ותבלינים.
5. לתת לרוטב להתחמם ולבעבע מעט ולהוסיף אליו את הפסטה המבושלת ישר מסיר הבישול.
6. לערבב, לבשל יחד עוד שתיים - שלוש דקות ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגורדת מלמעלה.